Начало Магазини Лидл брошурa

Разгледайте брошурата на Лидл за тази и следващата седмица.

Лидл предлага ежеседмични намаления за различни хранителни стоки, почистващи и перилни препарати, дрехи, алкохолни и безалкохолни наптики и още много други!

Брошурите на Lidl

...

от 23.05.2022 до 29.05.2022

Магазини на Lidl

Към момента Лидл има разположени 105 магазина в 49 града в България.

Посетете магазините на Лидл в София, Варна, Бургас, Пловдив, Велико Търново, Русе, Ямбол, Благоевград, Кюстендил, Пазарджик, Плевен, Хасково, Кърджали, Сливен, Габрово, Дупница, Силистра, Враца, Видин, Ловеч и други.

Асортимент

Lidl Ви предлага голмо разнообразие от продукти за всички нужди. В брошурата на Лидл Ви представяме продукти с гарантирано качество на промоционални цени!

Лидл Ви предлага:

  • Хранителни стоки
  • Алкохолни и безалкохолни напитки
  • Перилни и почистващи препарати
  • Домакински електроуреди
  • Козметични продкутки
  • Аксесоари за дома и други

За Lidl

Lidl е голяма верига несмки дискаунтъри (вид магазин, който продава на по-евтини цени от обичайните за пазара). Компанията разполага с над 9000 магазина в 26 държави. Освен в България, Лидл има разположени магазини в Германия, Англия, Белгия, Австрия, Ирландия, Дания, Испания, Гърция, Люксембург, Полша, Малта, Нидерландия, Португалия, Полша, Словакия, Сърбия, Финландия, Унгария, Словения, Чехия, Франция, Швейцария, Унгария, Кипър и Швеция.

Веригата е създадена от Йозеф Шварц през 1930г.

В каталога и брошурите на Lidl ще откриете качествени продукти на възможно най-ниски цени. Това ще Ви позволи да спестите възможно най-много пари и в същото време да пазарувате продукти с гарантирано качество.

Въпроси и отговори

Колко магазина на Лидл има в България?

На територията на България има 105 магазина на Lidl до момента.

Кой е собственик на LIdl?

Собственик на Lidl е немското предприятие Schwarz Gruppe.

Как мога да намеря на близкия до мен магазин на Lidl?

В официалният сайт на лидл можете да зададете локация и сайта автоматично ще Ви зареди магазините на Лидл в района който сте посочили.

Колко често има намаления в магазините на Lidl?

Освен че цените в Лидл са значително по-евтини от обичайните, в брошурите на Лидл ще откирете промоционални предложения всяка седмица!

 

 

 

 

 

 

Този уеб сайт използва „бисквитки“. Продължавайки да разглеждате, Вие приемате тяхното използване. Продължи