Начало Магазини Kik брошура

Kik брошура

от broshura

В последната онлайн брошура на КиК ще разгледате настоящи оферти на предпочитани продукти за дома, за детето или разнообразни модни находки. Вижте актуалния промоционален каталог на KiK. Не пропускайте да видите първи най-новите оферти.

Онлайн брошура на Kik

Магазини на Kik

В България магазини Kik ще намерите в София, Дупница, Пловдив, Ямбол, Монтана, Велико Търново, Бургас и  Плевен.

Какво се предлага в Kik

Дамско облекло или мъжка мода, детско и бебешко облекло, чорапи, бельо и домашен текстил.  KiK предлага и висококачествена и достъпна текстилна гама, декоративни и подаръчни артикули, канцеларски материали, както и продукти от ежедневна нужда – декорации, детски играчки, козметични продукти, аксесоари, домашен текстил. 

В Кик ще намерите и полезни и практични решения за домакинството на конкурентни цени.

Информация за Kik

Kik брошура

Kik е немска верига магазини за търговия на дребно, с отстъпки и преференциални цени  за текстил, а седалището е  в Бьонен. Мотото на европейската верига, което стои и зад името на бранда е  „Kunde ist König“ („Клиентът е крал“) Kik. Веригата има над 4000 магазина в цяла Европа, от създаването си през 1994 год. до днес.

В България веригата идва през 2019 година, а утвърждаването и на пазара е бързо и я превръща в една от най-предпочитаните от клиентите.


Въпроси и отговори

Как да намеря най-близкия магазин на Kik?

Магазини Кик ще намерите в София, Дупница, Пловдив, Ямбол, Монтана, Велико Търново, Бургас и  Плевен, а точната локация на обектите можете да проверите на: https://bulgaria.kik.eu/nameri-magazin

Колко често се предлагат продукти на промоция?

Всяка седмица магазини Кик предлагат промоционални оферти, които са отразени подробно в брошурата, която магазините издават. Допълнителна информация за това може да откриете на сайта на магазина.

Kik българска или чуждестранна компания е?

Магазини Кик са собственост на немска компания, която оперира на територията на над 10 европейски държави.

Този уеб сайт използва „бисквитки“. Продължавайки да разглеждате, Вие приемате тяхното използване. Продължи