Начало Магазини Кауфланд брошура

Кауфланд брошура

от admin

Търсите новата седмична брошура на Kaufland!

В седмичната брошура или брошурата за следващата седмица на Кауфланд клиентите могат да намерият много разнообразни ценови оферти и предложения на хранителни продукти, дрехи, обувки, стоки за дома, книги, аксесоари за автомоли, алкохолни продукти на много ниски цени.

Кауфланд нова брошура / каталог

 


Магазини на Kaufland

Вижте магазините на Кауфланд в София, Перник, Кюстендил, Враца, Плевен, Русе, Силистра, Разград, Добрич, Варна, Бургас, Стара Загора, Кърджали, Пловдив, Благоевград, Пазарджик, Хасково Асеновград, Ботевград, Горна Оряховица, Димитровград, Дупница, Сандански.


Асортимент

Кауфланд предлага избор от над 4 000 артикула в общо 15 продуктови категории.
В седмичната брошура на Kaufland ще намерите много разнообразни стоки и продукти:

 • Хранителни стоки
 • Домакински електроуреди – миксери, пасатори, фритюрници, ютии, прахосмукачки, скари, тостери, пест репелер и още много.
 • Инструменти за професионални и полупрофесионални майстори
 • Качествена козметични продукти и парфюмерия
 • Малки мебели
 • Еко и био хранителни продукти
 • Цветя, цветарски и градинарски инструменти и аксесоари
 • Аксесоари за автомобила
 • Продукти за дома
 • Електроуреди за красота
 • Бебешки стоки
 • Куфари и чанти
 • Напитки – безалкохолни и алкохолни
 • Перилни и почистващи препарати
 • Аксесоари за баня и кухня.

  Каулфланд предлагат и продукти на собствените ни марки, които балансират качество и цена като Kuniboo®, Liv & Bo®, MyProject®, Newcential®, Oyanda®, Countryside®, Hip & Hopps®, Kidland®, Spice & Soul®, SWITCH ON®, Talentus® или Townland®.

За Кауфланд

Kaufland е една от големите водещите компании за търговия с хранителни стоки в Европа. Веригата на Каулфанд започва началото си от Германия и понастоящем има магаизни в Словакия, Чехия, Полша, Хърватска, Румъния и България.
Във веригата хипермаркети на Кауфланд може да откриете изключителен избор от над 19 000 продукта.

Освен каталога на Кауфланд за тази седмица, тук може да намерите и оферите на „Кауфланд” за следващата седмица. Прегледайте всички изкушаващи промо предложения, за да можете най-добре планирате покупките. Така възможно най-много бихте спестили от промоционалните продукти на Кауфланд!


 Въпроси и отговори

История на Каулфланд
Kaufland е немска верига хипермаркети, част от Schwartz Group, която притежава също така и Lidl. Хипермаркетът се превежда директно като „купуване на земя“. Kaufland открива първият си магазин през 1984 г. в Некарсулм и се разраства с бързи темпове, за да се превърне в лидер в продажбата на хранителни стоки.

Кой е собственик на Kaufland?
Фондация Дитер Шварц (Schwartz Group) дружество с нестопанска цел с ограничена отговорност.

Колко магазина има Кауфланд в България?
Търговската верига има 60 обекти в 34 града в страната.

Колко често Кауфланд прави намаления и разпродажби?
Кауфланд прави постоянни ежеседмични намаления на специалниизбрани продукти. Кауфланд предлага също нови отстъпки по време на големите празници ( Коледа, Великден, Черен Петък, 3 Март и т.н.) допълни промоции на намаления!

Различна ли е стоките и продуктите на Кауфланд в различните магазини?

Кауфланд се стреми да има еднакви стоки разположени на едни и същи места за да може всеки клиент лесно и бъзо да се ориентира. Възможни са обаче случай, в който една или друга стока е изчерпана в някои от магазините, а в друг да е наличена!

Как да намеря най-близкия хипермаркет на Кауфланд?
Кауфланд разполага с над 60 магазина в цялата страна. Нужно е само да влезнете в официалният сайт и да видите най-близкият до вас магазин!

Този уеб сайт използва „бисквитки“. Продължавайки да разглеждате, Вие приемате тяхното използване. Продължи