Начало Магазини Софармаси брошура

Софармаси брошура

от broshura

В предстоящата месечна брошура с намалени продукти на Софармаси ще намерите текущи изгодни предложения. Вижте последният промоционален каталог на Sopharmacy.

SOpharmacy онлайн брошура

Магазини на SOpharmacy

SOpharmacy има над 100 аптеки на територията на цялата страна. Обекти има в София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора, Петрич, Елин Пелин, Сандански, Пазарджик, Благоевград, Карлово, Белица, Велико Търново, Якоруда, Русе, Разград, Сливен, Севлиево, Горна Оряховица, Търговище, Свищов, Долни Дъбник,Перник Враца, Шумен, Кюстендил, Дупница, Силистра, Хасково, Попово, Асеновград, Гоце Делчев, Банско, Перник, Казанлък, Габрово, Видин, Ботевград, Добрич, Елена и Монтана.

Какво се предлага в SOpharmacy

В аптеки SOpharmacy ще откриете  богато разнообразие от  лекарствени продукти, продукти за здравословен живот, хранителни добавки. 

Ще намерите и продукти за ежедневна грижа, дермокозметика, продукти за грижа и хигиена за възрастни и бебета.

В аптеките SOpharmacy ще намерите и лекарства по НЗОК/Здравна каса, инсулини и скъпоструващи лекарства.  В обектите на веригата се изпълняват и  рецепти за ветерани от войната,  военноинвалиди, жълти и зелени рецепти.

Информация за SOpharmacy

Софармаси брошура

Собственик на веригата е „Софарма“ АД – българска фармацевтична компания, създадена като обединение на аптекарското съсловие в страната още през далечната 1933 год. Днес тя е най-голямата българска фармацевтична компания, която има изградени  12 завода в България и още  3 в Русия, Украйна и Беларус. 

SOpharmacy е верига аптеки, които следват нова концепция, съвременен подход в обслужването, изхождайки от здравните нужди на пациентите. Веригата предлага лекарствата и продуктите си на много достъпни цени, а иновативния подход на собствениците е осигурил за клиентите възможността  да получат професионален съвет на място. SOpharmacy са обособили места в обектите си  за лични консултации, където клиентите могат да получат съвет и професионално мнение за личните им нужди. 


Въпроси и отговори

Как да намеря най-близкия магазин на SOpharmacy?

SOpharmacy има повече от 100 аптеки, разположени на територията на цялата страна. За да откриете най-близката до вас, трябва само да проверите локациите им в интернет.

Колко често се предлагат продукти на промоция?

SOpharmacy издава месечна промоционална брошура, в която ще откриете продукти и лекарства на атрактивни цени. Освен това, на сайта на веригата, в онлайн магазина ще намерите още редица отстъпки, от които можете да се възползвате, в това число и безплатна доставка при поръчка над 50 лв.

SOpharmacy българска или чуждестранна компания е?

Веригата е собственост на българското акционерно дружество  „Софарма“ АД, чийто гл.изпълнителен директор е д.и.н. Огнян Донев.

Този уеб сайт използва „бисквитки“. Продължавайки да разглеждате, Вие приемате тяхното използване. Продължи