Начало Blog Бира брошура

Бира брошура

от admin

Търсите брошура на бири. Вижте къде в големите вериги се предлагат промоционални предложения на бири. (Била нова брошура, Метро каталог бира, лидл нова брошура

Актуален списък с бира

Coors Light

Първо, отлежава (отлежава) под замръзване, за да придаде на нашата бира хрупкавия вкус. След това се филтрира студено, така че да придобие този брилянтен, ярък вид.

[Button id=“1″]

Stella Artois Pale Lager
Премиум европейска бира с дългогодишна традициа, който все още се приготвя с помощта на естествени съставки в същите процеси на смесване и ферментация, използвани в старите времена. Stella Artois е №1 по продажби на белгийска бира в света. Съчетава се добре с пържоли, миди и шоколадови десерти.

[Button id=“1″]

Yuengling Traditional Lager
Известен с наситения си кехлибарен цвят и средно плътен вкус с печен карамелен малц за фина сладост и комбинация от гроздов и каскаден хмел.

[Button id=“1″]

брошури на бири

Miller Lite
Този американски класически пилзнер е различен от всички други светли бири, особено защото го изписват „LITE“. Само 96 калории.


[Button id=“1″]

Budweiser

Сварено с помощта на смес от вносен и класически американски ароматен хмел и смес от ечемичен малц и ориз, което води до несравним баланс и характер.

[Button id=“1″]

Corona

Произведен от най-качествената смес от филтрирана вода, малцов ечемик, хмел, царевица и дрожди.

[Button id=“1″]


брошура-бири-мири

Guinness Extra
Гладък в началото със смели вкусове, които се развиват върху езика, Guinness Extra Stout има мека, пияща хапка със сух финал. Перфектният баланс на горчиво и сладко, нашата бира има богатите, печени характеристики на ечемика и отличителна плодовост от ферментация. Guinness Extra Stout има луксозен, тъмен цвят с плътна кремообразна глава. 

[Button id=“1″]

Heineken
Гладка, приятно смесена горчивина, чист финал. Където и да отидете по света, винаги е освежаващо да видите нещо, което разпознавате. Тази зелена бутилка, червената звезда и с усмихнатото „е“… като мигновено посрещане от стар приятел. Студена, свежа и висококачествена бира.

[Button id=“1″]

Miller Lite Beer
Miller Lite е златиста светла бира с дълбок вкус, но е деликатно балансирана, за да бъде лека на калории. Miller Lite се приготвя за повече вкус само с 96 калории и 3,2 g въглехидрати, което го прави страхотен пилснер за всяко житейско събитие.

[Button id=“1″]


Кратки съвети как да пием бира

Пийте направо от бутилка, ако ви харесва, или налейте под 45 градуса в чиста, студена чаша за бира с пълна пенлива глава, за да не влиза въздух и карбонизация. Съхранявайте на хладно и тъмно и не позволявайте да остарее. 

Жените не трябва да пият алкохолни напитки по време на бременност поради риск от вродени дефекти.

Този уеб сайт използва „бисквитки“. Продължавайки да разглеждате, Вие приемате тяхното използване. Продължи