Начало Магазини Вилаз брошура

Вилаз брошура

от broshura

В най-новата седмична онлайн брошура на мебелен магазин Вилаз ще откриете сегашни оферти на подбрани артикули за дома. Разгледайте последният промоционален каталог на Vilaz. Във Вилаз брошура Самoков и Вилаз Люлин ще намерите още изгодни предложения.

Bилаз брошура София

Вилаз брошура

Магазини на Вилаз

Строителните хипермаркети Вилаз ще намерите в София и Самоков. 

Какво се предлага в Вилаз 

В хипермаркети Вилаз ще намерите всичко, необходимо за ремонта на вашия дом, като бои, лакове, подови настилки, гранитогрес, теракота и фаянс, инструменти, необходими при ремонтни работи и поддръжка на дома.  Ще откриете и всичко, необходимо за ремонта на банята- от мебелите до необходимите части за изгражадане на ВиК връзки и канализации. 

Ще намерите и предложения за интериора – пердета, тапети, килими и др. 

А в  отделена просторна зала ще намерите и разнообразие от   мебели  за дома и градината.

Железария, строителни материали, инструменти и инсталационно оборудване още ще намерите в строителните хипермаркети Вилаз. 

Информация за Вилаз

вилаз брошура

Магазини Вилаз са собственост на българско търговско дружество, което е  основано  през 1992 година, като първоначалната дейност била търговия с резервни части за електродомакински уреди. 

През следващите години фирмата претърпява растеж и развитие в мало по-различна посока, като създава хипермаркетите Вилаз, които предлагат стоки от  типа ,,Направи си сам”. 

30- годишния опит, който имат днес и разнообразието на предлаганите стоки за ремонт на дома, превръщат Вилаз в предпочитано място за пазаруване на стотици българи.


Въпроси и отговори

Как да намеря най-близкия магазин на Вилаз?

Хипермаркети Вилаз има в София и Самоков.

Стоките във Вилаз  имат ли гаранции?

Голяма част от продуктите, предлагани от хипермаркети Вилаз има производствена гаранция, с която могат да ви запознаят консултантите, работещи в магазина.

Колко често се предлагат продукти на промоция?

Ежемесечно хипермаркети Вилаз имат стоки на промоция, които се включват в промоционалната им брошура.

Вилаз българска или чуждестранна компания е?

Фирма Вилаз е с  изцяло българска собственост.

Този уеб сайт използва „бисквитки“. Продължавайки да разглеждате, Вие приемате тяхното използване. Продължи