Начало Магазини Практикер брошури

Практикер брошури

от admin

Вижте новата брошура на Практикер!
В предстоящата седмична онлайн боршура на Parktiker ще намерите актуални оферти на избрани продукти.

E broshura е винаги на една ръка разстояние и ви помага да спестявате!

Магазини на Практикер


В България има 14 магазина от веригата “Praktiker”, като два от тях се намират на територията на София. Магазини има и в Бургас, Пловдив, Варна, Русе, Велико Търново, Плевен, Стара Загора, Шумен,Добрич, Пазарджик, Ямбол и Враца.


Веригата е у нас от 2004 година, когато е открит първият магазин в столицата, а в следващите няколко години отварят врати и обектите в страната. Практикер се превръща в една от водещите вериги за продажба на инструменти, пособия и материали за строителството и дома.
Веригата е собственост на “Метро Груп”. В Европа веригата вече над 350 магазина.

Какво се предлага Практикер?


Веригата предлага всички артикули, които са ви нужни, ако планувате домашни ремонти, ще намерите и разнообразие от инструменти, продукти за строителство и ремонт, като санитарно-фаянсови материали, или подови настилки. В Практикер ще откриете и декорация, домакински потреби, градина и стоки за свободното време.

Инструменти и железария


В Практикер ще намерите акумулаторни комплекти, градински машини и помпи. Магазинът предлага и различни модели пробивни машини, шлайф машини, триони, винтоверти и ръчни инструменти за вашия ремонт. Ще откриете и работно облекло, циркуляри и рендета, водоструйки, специални инструменти, както и необходимите за тези машини винтове, пирони, болтове и гайки. Сейфове, метални кутии и катинари също налични в разнообразни варианти и модели, според нуждите ви.

Градина


За да превърнете градината си в малък оазис, можете да закупите и градински мебели, външни настилки, градинско и парково осветление. Можете да намерите още: Барбекю, Чадъри, сенници и шатри, Басейни, плажни артикули и оборудване, Градински машини, Помпи, Напояване, Мрежи, огради и оранжерии,Външни растения, Стайни растения, Семена, луковици и разсад, Торове, почви и тревни смески, Саксии, кашпи и цветарници, Играчки, люлки и пързалки, Градински ръчен инструмент, Лейки и пулверизатори, Декоративни фигури

Подови и стенни покрития


Паркет и елементи за монтаж, Плочки и лайсни,Стенни и таванни панели, Мокети, балатуми и изкуствена трева, Килими, Външни настилки, Тапети и лепила, Бояджийски инструменти и аксесоари, Лепила и ленти.


Строителни материали


Мазилки, грундове, лакове,Сухи строителни смеси, Уплътнители и фуги, Хидроизолация, Изолационни материали, бетонобъркачки, плоскости, строителни стълби и скелета, профили и аксесоари за сухо строителство, материали за покриви, павета,тротоарни плочи и бордюри, Улуци,тръби и канали, строителни стълби и скелета, строителни колички и кофи, Машини за рязане на плочки, Инструменти, аксесоари за шпакловане, дървен материал, врати и обков, Прозорци.


Бои и лакове


Интериорни бои, фасадни бои и мазилки, лакове и импрегнанти за дърво, бои за метал и дърво, Грундове и разредители, бояджийски инструменти и аксесоари, лепила и ленти.
Отопление, Охлаждане и Вик
Климатици, камини, електрически отоплители за баня, печки, вентилатори, вентилаторни печки, Свободностоящи конвектори, стенни конвектори, радиатори, инфрачервени отоплители, кварцови и лъчисти отоплители, газови отоплители, горива, допълнително оборудване, отоплителна инсталация, тръби и фитинги, водомери, сифони и фитинги за умивалник, подови сифони и аксесоари.


Осветление


Вътрешно осветление и външно осветление, както и електрически крушки, смарт хоум, всякакви видове батерии и фенери.


Кухня


Ще намерите кухненски мебели, мивки, смесители, както и всякакви домакински електроуреди и домашни потреби.


Баня


В Практикер ще намерите всичко от плочки, лайсни, лепила за плочки, фуги, силикони, грундове и бои, до разнообразие от мебели и огледала за баня, смесители и душове. Веригата предлага широк избор и на душкабини и сауни, вани и аксесоари, аксесоари за баня, бойлери, вентилация и различни варианти и решения за отопление за баня.


Авто и вело


Гуми, велосипеди, акумулатори и аксесоари, чистачки, всякакви ел. принадлежности, масла и добавки, авто интериор, автокозметика и поддръжка, външно оборудване за автомобила, както и сезонни авто продукти.
В магазините Практикер ще откриете и още много предложения за интериора и декорацията на вашия дом.

В магазините могат да се ползват и услуги – рязане на повърхности, разкрояване на пердета и т.н.

Информация за Практикер


Практикер е европейска верига магазини за инструменти, пособия, материали за строителството, ремонта, градината, обзавеждането и поддръжката на дома.
Компанията е създадена през 1978 г. в град Киркел, Германия. А, първият магазин от веригата е открит в Люксембург. Към днешна дата, централата на компанията е в Хамбург.
Магазините на Практикер в България са придобити от български собственик- „Видеолукс холдинг“. Първият отворен у нас магазин от веригата, отваря врати на 17 септември 2004 г. в София. Само 2 години по-късно, такива отварят и в градовете – Пловдив, Варна, София Люлин, Русе, Плевен и Велико Търново.
В момента „Практикер България“ е сред водещите вериги в сектора „Направи си сам“ в страната.

Въпроси и отговори


Как да намеря най-близкия магазин на Практикер?
В България има 14 магазина от веригата “Практикер”, като два от тях се намират на територията на София. Магазини има и в Бургас, Пловдив, Варна, Русе, Велико Търново, Плевен, Стара Загора, Шумен, Ямбол, Добрич, Пазарджик и Враца.


Освен това, за тези от вас, които предпочитат онлайн пазаруването, или живеят в град, в който няма магазин Практикер, могат да поръчат всяка стока, предлагана от магазина, с гарантирано право на връщане и замяна, ако тя не отговаря на нуждите ви.
Магазините предлагат и безплатна доставка, при покупка на стойност над 200 лв.

Стоките в Практикер имат ли гаранция?


По-голямата част от стоките, предлагани в Практикер, като инструменти, уреди и машини, както и мебели имат различен гаранционен срок, който може да варира между 12 и 60 месеца.
Колко често се предлагат продукти на промоция?
В ежеседмичните брошури на Практикер ще откриете различни продукти и стоки на специални промоционални цени, може да се възползвате и от намаленията, които се предлагат на сайта и важат за онлайн пазаруването.

Практикер българска или чуждестранна компания е?


Компанията е създадена през 1978 г. в Германия. А, първият магазин от веригата е открит в Люксембург. Към днешна дата, централата на компанията е в Хамбург.
Магазините на Практикер в България са придобити от български собственик- „Видеолукс холдинг“.
Практикер има над 350 магазина в различни европейски държави и 14 у нас.


Вижте още:

  • Практикер Хасково брошура
  • Практикер Пловдив брошура
  • Практикер Praktis Видин
  • Практикер Русе брошура
  • Практикер Велико Търново брошура
  • Брошура практикер софия

Този уеб сайт използва „бисквитки“. Продължавайки да разглеждате, Вие приемате тяхното използване. Продължи