Начало Магазини Баухаус брошура

Баухаус брошура

от broshura

В предстоящата месечна онлайн брошура на Баухаус ще видите предстоящи оферти на специално избрани артикули. Вижте текущия промоционален каталог на Bauhaus, за да не пропуснете изгодни оферти на продукти свързани с ремонта на дома.

Bauhaus брошура

Баухаус брошура

Магазини на Баухаус

Магазинът на Баухаус ще намерите на бул. „История славянобългарска“ 17, 1220 Орландовци в гр.София. Можете да посетите и онлайн магазина на: https://bauhaus.bg/

Какво се предлага в Баухаус

Всичко, от което се нуждаете за вашия дом, работилницата и градината ще намерите в Баухаус. Ремонти, инсталации и проекти за ремонтиране на банята, кухнята или всяко друго помещение в дома ви.

В BAUHAUS ще намерите широка гама от ръчни инструменти, машини, обзавеждане за работилници и средства за защита при работа от марки като Makita, Bosch, Dewalt, Black + Decker, Nilfisk, Kärcher и Simonrack.

В сектор Строителство ще намерите:

Цименти и разтвори: лепила, лепилни цименти, гъвкави цименти, хидроизолационни, изравнителни, ремонтни и огнеупорни разтвори. Гипсокартон и аксесоари за него: стандартно приложение, за влажни помещения и устойчив на високи температури.

 Силиконови и акрилни шпакловки: всички видове приложения, включително пяна и уплътнители. Дървен материал за строителството. Водоотвеждащи системи: можете да намерите всичко необходимо за правилното инсталиране на водоотвеждащи системи. Битумни покриви: в зависимост от нуждите си ще можете да избирате между различни видове асфалтови листове. Топлоизолация: разнообразие от каменна вата, изолационни и отразяващи панели.

Независимо дали търсите професионални аксесоари за работилницата или основно оборудване за дома, винаги можете да разчитате на BAUHAUS.  В зависимост от проекта машините трябва да отговарят на различни изисквания и, разбира се, ще получите правилния съвет от екипа на магазина.BAUHAUS предлага и широка гама от винтове, пирони и дюбели, защото нито една картина не може да бъде окачена само с помощта на инструменти.

Декорирайте градината с разнообразие от: къщички, мебели за градина, тенти и шатри, външно осветление, градинска техника. 

А за да се стоплите, изберете климатици, климатици за басейни с голямо разнообразие от вентилатори, преносими климатици и климатици. 

Ще намерите и аксесоари за надуваеми басейни, регулируеми басейни и басейни за гребане.

Освен това допълнете  декорацията за вашия дом с огромен избор от: завеси и щори, килими, възглавници, тапети, декоративни винили, картини, огледала, часовници, лампи и много други, като изберете от широката гама на Баухаус. 

Информация за Баухаус

баухаус брошура

BAUHAUS е първата немска верига, която реализира идеята за магазини от типа “Направи си сам”. Началото е поставено в далечната 1960 година, когато е отворен и първият магазин от веригата, за да стигне бизненачинанието до днес, когато BAUHAUS  има стотици  магазини и специализирани центрове в  Европа,  в  това число и в България. Веригата оперира още на пазарите на Германия, Австрия,Холандия, Дания,Унгария, Естония,Турция, Испания,  Финландия,Норвегия,  Исландия, Хърватия, Швеция, Швейцария, Словения, Република Чехия и Словакия. 


Въпроси и отговори

Как да намеря най-близкия магазин на Баухаус?

Магазинът на Баухаус ще намерите на бул. „История славянобългарска“ 17, 1220 Орландовци в гр.София. Можете да посетите и онлайн магазина на: https://bauhaus.bg/

Стоките в Баухаус имат ли гаранции?

Предлаганите от Баухаус продукти имат 3-годишна гаранция в съответствие със Закона за защита на потребителите. BAUHAUS предлага и допълнителна 2-годишна „търговска“ гаранция за електрически и моторни продукти и машини.

Колко често се предлагат продукти на промоция?

В Баухаус има постоянни промоции и продукти с отстъпки, с които можете да се запознаете от брошурата на магазина.

Баухаус българска или чуждестранна компания е?

Баухаус е немска компания.

Този уеб сайт използва „бисквитки“. Продължавайки да разглеждате, Вие приемате тяхното използване. Продължи