Начало Магазини 345 брошура

345 брошура

от broshura

В последната онлайн брошура на магазин 345 ще видите актуални предложения на определени артикули. Прегледайте последният промоционален каталог на 345.

Брошура на магазин 345

345 брошура

Магазини на 345

Магазин 345 са верига хранителни супермаркети, които са денонощни и  се намират на територията на град София,  като по един има в почти всички столични квартали.

Какво се предлага в 345? 

В денонощните супермаркети от веригата 345 ще намерите разнообразие от хранителни стоки, като плодове и зеленчуци, мляко и млечни продукти, различни видове прясно и замразено месо, пакетирани храни и варива, консервирани храни, шоколадови и захарни изделия. 

 Обектите на веригата разполагат и с топла точка, на която се предлагат готвени ястия, салати и сандвичи, както и прясно изпечени хлебни изделия.

В супермаркетите от веригата се предлагат разбира се и санитарни материали, почистващи и перилни препарати, козметика и стоки за бита.

Информация за 345

345 брошура

Фирмата собственик на супермаркети 365 е  “345” ООД, която е  основана през 2000 год., когато и стартира дейността на магазините, които днес обслужват всички по-големи столични квартали.

Удобството на денонощните хранителни магазини, превръща веригата в предпочитано място за пазаруване на столичани по всяко време на денонщието.


Въпроси и отговори

Как да намеря най-близкия магазин на 345?

Магазин 345 са верига хранителни магазини, които се намират на територията на град София,  като по един има в почти всички столични квартали. Точната локация на магазините от веригата, можете да проверите на страницата им в интернет.

Колко често се предлагат продукти на промоция?

В ежеседмичната брошура, която веригата издава можете да намерите десетки продукти на промоционални цени и с примамливи отстъпки.

Магазин 345 българска или чуждестранна компания е?

Веригата е собственост на българско търговско дружество.

Този уеб сайт използва „бисквитки“. Продължавайки да разглеждате, Вие приемате тяхното използване. Продължи