Начало Blog Брошура Черен Петък

Брошура Черен Петък

от admin

В края на всеки ноември голяма част от магазините правят огромни намаления ( Черен петък) Вижте брошурите за Черен Петък на най-големи марки и магазини на едно място!

Черният петък няма нужда от представяне. Това се превърна в най-големите търговски дни за продажби в България, където търговците на дребно използват деня като предшественик на успешния празничен сезон на дребно.

Най-голямото търговско събитие за годината!

Наистина ли спестявате пари в Черния петък?


Отговорът е да. Средно отстъпките в магазините падат около 20 процента и се повишават до приблизително 40 процента до края на Черния петък.

Колко дълго продължава Черният петък?

Неофициалното начало на коледния сезон на пазаруване, обикновено се празнува с разпродажби в магазините на дребно. Черният петък е 24 часа, но много от магазини го правят в няколко поредни дни!

Колко държави имат Черен петък?

Близо 30 различни държави вече са въвели своя собствена разпродажба за Черен петък: Канада, Обединеното кралство, Мексико, Австралия, Румъния, България, Нова Зеландия, Китай, Япония, Русия, Индия и Пакистан, всички празнуват Черния петък . Всъщност всяка година изглежда, че все повече страни се включват в разпродажбите.

Този уеб сайт използва „бисквитки“. Продължавайки да разглеждате, Вие приемате тяхното използване. Продължи